Suntem Daniela si Stefan

Bine ati ajuns pe pagina noastra! Daca ati ajuns aici, inseamna ca ati vrut sa ne cunoasteti mai bine. Noi suntem Daniela, Stefan senior si Stefan junior, o mica si tanara familie creativa. Suntem binecuvantati sa avem in viata noastra un pui mic de om, rodul iubirii noastre. Stefanucul este comoara noastra si suntem foarte recunoscatori sa-i privim evolutia in fiecare zi, este fantastic tot ce ni se intampla. Imbratisam cu multa responsabilitate noul rol de parinti si ne straduim sa fim cea mai buna varianta a noastra pentru noi si pentru el.

Notam mai jos cateva cuvinte despre noi.

Daniela Balea

Sunt pasionata de fotografie inca de mic copil cand priveam cu admiratie catre tatal meu facand fotografii pe film cu un aparat Smena. Am descoperit fotografia cu adevarat atunci cand aveam 16 ani, iar din acel moment am stiut ca aceasta este chemarea mea. Iubesc sa fotografiez in primul rand oamenii si emotia, viata, lumina din ochii lor.

Stilul meu de fotografie s-a conturat lucrand in domeniul comercial ca fotograf in zona de fashion si jewelery, avand sansa sa fotografiez multe campanii pentru branduri romanesti dar si din strainante, sa realizez polaroide pentru agentiile de modeling cu care am colaborat, sa public in reviste internationale de moda. In prezent sunt fotograf si graphic designer pentru brandul de bijuterii Malvensky.

Proiectul Weddingraph este proiectul meu de suflet, locul unde las o particica din mine in fiecare imagine pe care o realizez cu multa pasiune.  In fotografia de maternitate, nou-nascut, portret sau familie, imaginile nu sunt masurate in like-uri, sau alti parametrii de masurare al impactului imaginii ca in domeniul comercial, ci are multa vibratie, emotie, surprinde sentimente puternice si au o valoare inestimabila, de aceea iubesc aceasta arie a fotografiei. Iubesc sa va fotografiez si abia astept sa va cunosc pe voi pe toti, cei care ne veti trece pragul studioului!

Stefan Balea

Grafician, Videograf, Fotograf – pe scurt, creatie vizuala. Personalitate cu imaginatie indrazneata dar bine tinuta in frau de backgroundul tehnic.

Ma implic cu placere in Weddingraph, un proiect drag noua, si o sustin pe Daniela cu pregatirea sedintelor foto, confectionarea recuzitei, asistenta si second shooter.

Lucruri si locuri care ne plac

CLOSE MENU