fbpx

Suntem Daniela si Stefan

Bine ati poposit pe pagina noastra! Daca ati ajuns aici, inseamna ca ati vrut sa ne cunoasteti mai bine. Noi suntem Daniela, Stefan senior si Stefan junior, o familie tanara proaspat intregita. Suntem binecuvantati sa avem in viata noastra un pui mic de om, rodul iubirii noastre.

Notam mai jos cateva cuvinte despre noi.

Daniela Balea

Sunt pasionata de fotografie inca de mic copil cand priveam cu admiratie catre tatal meu facand fotografii pe film cu un aparat SMENA.

Am avut sansa sa devin fotograf si sa traiesc facand ceea ce imi place.

Mult timp am lucrat in zona de fashion si moda, iar in prezent sunt fotograf si graphic designer la Casa de Bijuterii Malvensky.

Proiectul Weddingraph imi este foarte drag si imi aduce multa bucurie. In fotografia de maternitate, nou-nascut, portret si familie, imaginile nu sunt masurate in like-uri, impresii, sau alti parametrii de masurare al impactului imaginii in domeniul comercial. Fotografia de maternitate, nou-nascut, portret si familie are multa vibratie, emotie, surprinde sentimente puternice, pasiune, si au valoare inestimabila.

Stefan Balea

Grafician, Videograf, Fotograf – pe scurt, creatie vizuala. Personalitate cu imaginatie indrazneata dar bine tinuta in frau de backgroundul tehnic. 

Ma implic cu placere in Weddingraph, un proiect drag noua, si o sustin pe Daniela cu pregatirea sedintelor foto, confectionarea recuzitei, asistenta si second shooter.

Lucruri si locuri care ne plac

CLOSE MENU