Sedinta Foto de Familie

Detalii sedinta foto de Familie

Sedintele foto de Familie se pot realiza oricand si cu orice ocazie si sunt invitati toti membrii familiei. Cu mic, cu mare, va asteptam la studioul nostru foto! Energia frumoasa pe care o veti transmite impreuna, dragostea dintre voi, bucuria de a fi prezenti si de a celebra familia, toate acestea sunt lucruri pe care ne dorim ca voi sa nu le uitati niciodata, avand grija sa capturam toate aceste emotii. Va asteptam cu drag la sesiunea foto de familie! Iar daca voi considerati ca studioul nostru este neincapator pentru energia si veselia voastra, putem sa realizam o sesiune foto de Lifestyle in aer liber sau intr-o alta locatie.

Preturi pachete foto

B
Pachet Basic

550Lei

60 Minute
2 tinute diferite
15 Fotografii Digitale
Galerie online cu parola

S
Pachet Standard

750Lei

90 Minute
3 tinute diferite
25 Fotografii Digitale
Galerie online cu parola

P
Pachet Premium

1300Lei

90 Minute
4 tinute diferite
35 Fotografii Digitale
Galerie online cu parola
Album fotocarte 20 x 20 (20 pagini)

Intrebari Frecvente

• Cu cat timp inainte este bine sa fac o programare pentru sedinta foto de familie?

In momentul in care va hotarati sa faceti sedinta foto de familie, cel mai bine este sa ne contactati folosind formularul din pagina Contact. Va rugam sa ne contactati cu cel putin 2 saptamani inainte de data sedintei foto, din motive de disponibilitate si starea mondiala (Covid).

• Este inclusa si recuzita?

Va punem cu mare drag la dispozitie recuzita foto alcatuita din obiecte de mobilier (bancuta, canapea, scaune). Insa daca va doriti ceva tematic, nu dispunem de recuzita haine pentru toti membrii familiei.

• Sunt incluse machiajul si aranjatul parului in pretul pachetului foto?

Nu, in pretul acestor pachete foto nu este inclus machiajul si nici aranjatul parului.

• Pot sa imi aduc recuzita proprie?

Daca aveti obiecte personale cu semnificatie pentru voi, le putem integra in sedinta foto. Vestimentatia membrilor familiei trebuie sa fie una simpla, luminoasa.

• Cat dureaza o sedinta foto de familie?

Sedinta foto de Familie dureaza in functie de pachetul ales. Timpul petrecut extra pachetului ales se taxează cu 300 ron/ora.

• Cate fotografii primim?

Dupa sedinta foto vom face o selectie a fotografiilor, urmand ca voi sa va alegeti din aceasta selectie cele pe care le doriti pentru editare. Numarul de fotografii primite difera in functie de pachetul ales. In cazul in care va doriti fotografii extra pachet, costul este de 30 ron/cadru.

• Putem primi absolut toate fotografiile, eventual in format raw, needitate?

Fotografiile needitate nu se vor livra pentru ca tinem foarte mult la calitatea imaginilor pe care le livram si ne dorim sa oferim doar poze de calitate foarte buna, care surprind cel mai bine oamenii si emotia. Intregul proces al sedintei foto este minutios, iar partea de procesare imagine reprezinta un punct foarte important. Ne rezervam dreptul de a NU preda imagini in format RAW.

• In cat timp sunt gata fotografiile?

Imaginile finale le veti primi in termen de 6 saptamani de la data selecției foto, printr-o galerie online, in format digital JPEG la rezolutia maxima disponibila. Toate fotografiile livrate sunt retusate profesional.

• Si daca pierdem fotografiile, exista un backup?

Pe o perioada de 12 luni de la data sedintei foto toate fotografiile vor fi pastrate de catre noi si le puteti solicita in cazul in care le veti pierde. Va recomandam sa faceti cel putin o copie de rezerva a tuturor imaginilor primite de la noi.

• Pot primi fotografiile si in format Printat?

Da, realizam si albume foto printate, in stil foto-carte, iar pretul acestora difera in functie de marime si de numarul de pagini. Am dedicat o pagina speciala Albumelor Foto in sectiunea Preturi.

• Faceti fotografii numai in studio?

Nu facem doar sedinte foto in studio, ci facem fotografii si in aer liber sau la o locatie aleasa de voi. Vedeti sectiunea Portofoliu / Fotografie de Lifestyle. De asemenea, avem experienta si cu fotografia de eveniment, deci va putem face cu mare drag fotografii de Botez, Nunta, Aniversari acasa, samd.

Programeaza sedinta foto

P

Abia asteptam sa te cunoastem!

Te rugam sa completezi toate campurile alaturate.
Orice detaliu suplimentar ne este de mare folos.
Asteptam cu mare drag sa te cunoastem!

CLOSE MENU