Ședințe Foto de maternitate

Sedinta Foto Maternitate

Detalii sedinta foto Maternitate

Sedintele foto de maternitate sunt sesiuni foto ce au un farmec aparte, acestea au loc cu putin timp inainte de venirea pe lume a bebelusului vostru. Femeile insarcinate transmit multa emotie, candoare, stralucire, efervescenta, gingasie si o frumusete cu totul speciala.
Este un moment unic si cu siguranta merita capturat in cele mai frumoase imagini.
Sedintele foto de maternitate se fac in general in trimestrul III de sarcina (saptamanile 28-33), cand burtica este suficient de vizibila.
Fie ca iti doresti o singura sedinta foto maternitate din perioada sarcinii, atunci cand burtica este deja mare, fie ca preferi mai multe sedinte foto maternitate pentru a surprinde modul in care burtica a evolutat si a crescut pana chiar inainte de momentul aducerii pe lume a viitorului bebelus, oricare dintre aceste variante sunt disponibile in oferta noastra de sedinte foto de maternitare.
La noi in studio veti avea parte de un spatiu intim si cald, de liniste si multa grija, de atentie deosebita, ca pentru o viitoare mamica.
Viitorii tatici sunt si ei invitati la aceste sedinte foto maternitate pentru a crea fotografiile memorabile din perioada sarcinii.
Va asteptam cu drag la sesiunea foto de maternitate!

Preturi pachete foto

B
Pachet Basic

750Lei

45 minute
2 tinute
10 Fotografii Digitale
Fotografii doar cu viitoarea mamica
Galerie online cu parola

S
Pachet Standard

950Lei

70 minute
3 tinute
20 Fotografii Digitale
Fotografii cu viitoarea mamica si partenerul
Galerie online cu parola


P
Pachet Premium

1450Lei

90 minute
3 tinute
25 Fotografii Digitale
Fotografii cu viitoarea mamica si partenerul
Galerie online cu parola
Album fotocarte 20 x 20 (20 pagini)
10% discount pentru sedinta de
nou-nascut

Intrebari Frecvente

• Cu cat timp inainte este bine sa fac o programare pentru sedinta foto de maternitate?

In momentul in care va hotarati sa faceti sedinta foto de maternitate, cel mai bine este sa ne contactati folosind formularul din pagina Contact. Va rugam sa ne contactati cu cel putin 2 saptamani inainte de data sedintei foto, din motive de disponibilitate si starea mondiala (Covid). Pentru sedinta foto de maternitate cel mai bun moment este in saptamanile 28-33 de sarcina.

• Este inclusa si recuzita?

Studioul nostru pune la dispozitie si recuzita pentru o sesiunile foto de maternitate: rochite de gravide, flori si alte elemente care sa va introduca in atmosfera.

• Pot sa imi aduc recuzita proprie? Botosei, ecografii bebe, haine?

Bineinteles, puteti aduce propria recuzita: ecografii bebe, jucarioare de plus, botosei, rochite. Vestimentatia trebuie sa fie una speciala pentru maternitate si care sa puna in valoare burtica. Viitorilor tatici recomandam haine simle fara imprimeuri sau culori stridente, care sa vina frumos in completarea tinutei partenerei.

• Cat dureaza o sedinta foto de maternitate?

Sedinta foto de Maternitate dureaza in functie de pachetul ales. Timpul petrecut extra pachetului ales se taxează cu 300 ron/ora.

• Cate fotografii primim?

Dupa sedinta foto vom face o selectie a fotografiilor, urmand ca voi sa va alegeti din aceasta selectie cele pe care le doriti pentru editare. Numarul de fotografii primite difera in functie de pachetul ales. In cazul in care va doriti fotografii extra pachet, costul este de 30 ron/cadru.

• Putem primi absolut toate fotografiile, eventual in format raw, needitate?

Fotografiile needitate NU se vor livra pentru ca tinem foarte mult la calitatea imaginilor pe care le livram si ne dorim sa oferim doar poze de calitate foarte buna, care surprind cel mai bine oamenii si emotia. Intregul proces al sedintei foto este minutios, iar partea de procesare imagine reprezinta un punct foarte important. Ne rezervam dreptul de a NU preda imagini in format RAW.

• In cat timp sunt gata fotografiile?

Imaginile finale le veti primi in termen de 6 saptamani de la data selecției foto, printr-o galerie online, in format digital JPEG la rezolutia maxima disponibila. Toate fotografiile livrate sunt retusate profesional.

• Si daca pierdem fotografiile, exista un backup?

Pe o perioada de 12 luni de la data sedintei foto toate fotografiile vor fi pastrate de catre noi si le puteti solicita in cazul in care le veti pierde. Va recomandam sa faceti cel putin o copie de rezerva a tuturor imaginilor primite de la noi.

• Pot primi fotografiile si in format Printat?

Da, realizam si albume foto printate, in stil foto-carte, iar pretul acestora difera in functie de marime si de numarul de pagini. Am dedicat o pagina speciala Albumelor Foto in sectiunea Preturi.

• Faceti fotografii numai in studio?

Nu facem doar sedinte foto in studio, ci facem fotografii si in aer liber sau la o locatie aleasa de voi. Vedeti sectiunea Portofoliu / Fotografie de Lifestyle. De asemenea, avem experienta si cu fotografia de eveniment, deci va putem face cu mare drag fotografii de Botez.

Programeaza sedinta foto

P

Abia asteptam sa te cunoastem!

Te rugam sa completezi toate campurile alaturate.
Orice detaliu suplimentar ne este de mare folos.
Asteptam cu mare drag sa te cunoastem!

CLOSE MENU