Sedinta Foto Nou-Nascut

Detalii sedinta foto Nou-Nascut

Sedintele foto de nou-nascut au loc in primele zile de viata ale bebelusului, fiind o ocazie unica de a surprinde trasaturile unice ale micutului in timp ce doarme profund. Venirea pe lume a unui copil este un motiv de mare bucurie si niciun parinte nu ar trebui sa il lase sa treaca fara sa fie imortalizat, sunt clipe unice pe care trebuie sa le pastram cu noi pentru totdeauna.
Va invitam sa faceti o programare prealabila, in functie de data la care este preconizata venirea pe lume a bebelusului. Sedinta foto trebuie sa aiba loc in primele 5 - 10 zile de viata ale bebelusului, cand bebe are parte de somnuri lungi care ne vor ajuta sa facem cele mai frumoase fotografii. Este bine ca bebelusul sa doarma in timpul sedintei foto, asa ca incercati sa-l tineti treaz inainte de intalnirea noastra.
Rezervati-va timp pentru aceasta sedinta foto si tinand cont de faptul ca intimpul sedintelor foto cu nou-nascuti este nevoie de pauze pentru schimbat, hranit si alint. Este nevoie si de multa rabdare, pentru ca cei mici nu sunt intotdeauna dispusi sa colaboreze. La studioul nostru, puteti alege dintr-o gama larga de recuzita speciala: bentite, caciulite, palarii, hainute crosetate, blanite si cosuri.
Va asteptam cu drag la sesiunea foto de nou-nascut!

Preturi pachete foto

B
Pachet Basic

700Lei

1 h - 1 h 30''
2 ținute diferite
Portrete doar cu bebelusul
10 Fotografii Digitale
Galerie online cu parola

S
Pachet Standard

1000Lei

1 h 30'' - 2 h
3 ținute diferite
Portrete cu bebelusul și parintii incluse
20 Fotografii Digitale
Galerie online cu parola

P
Pachet Premium

1400Lei

2 h - 2 h 30''
4 ținute diferite
Portrete cu bebelusul și parintii incluse
30 Fotografii Digitale
Galerie online cu parola
Album fotocarte 20 x 20 (20 pagini)

Intrebari Frecvente

• Cu cat timp inainte este bine sa fac o programare pentru sedinta foto de nou-nascut?

In momentul in care va hotarati sa faceti sedinta foto de nou-nascut, cel mai bine este sa ne contactati folosind formularul din pagina Contact. Va rugam sa ne contactati cu cel putin 2 luni inainte de data sedintei foto, din motive de disponibilitate si starea mondiala (Covid). Pentru sedinta foto de nou-nascut cel mai bun moment este in primele 5-10 zile de viata. Atunci bebe doarme profund si este foarte flexibil.

• Este inclusa si recuzita?

Studioul nostru pune la dispozitie si recuzita pentru o sesiunile foto de nou-nascut: bentite, costumase, wrapuri, cosuri, cutiute si floricele.

• Pot sa imi aduc recuzita proprie?

Pentru sedinta foto de nou-nascut nu trebuie decat sa veniti cu bebe si cu schimburi noi pentru el (scutece), precum si hrana lui (lapte). Daca insa aveti dorinte speciale, le vom discuta in momentul programarii sedintei foto. Daca aveti obiecte personale cu semnificatie pentru voi, le putem integra in sedinta foto. Vestimentatia parintilor trebuie sa fie una simpla, luminoasa.

• Cat dureaza o sedinta foto de nou-nascut?

Sedinta foto de Nou-nascut dureaza in functie de pachetul ales. Timpul petrecut extra pachetului ales se taxează cu 300 ron/ora.

• Cate fotografii primim?

Dupa sedinta foto vom face o selectie a fotografiilor, urmand ca voi sa va alegeti din aceasta selectie cele pe care le doriti pentru editare. Numarul de fotografii primite difera in functie de pachetul ales. In cazul in care va doriti fotografii extra pachet, costul este de 30 ron/cadru.

• Putem primi absolut toate fotografiile, eventual in format raw, needitate?

Fotografiile needitate NU se vor livra pentru ca tinem foarte mult la calitatea imaginilor pe care le livram si ne dorim sa oferim doar poze de calitate foarte buna, care surprind cel mai bine oamenii si emotia. Intregul proces al sedintei foto este minutios, iar partea de procesare imagine reprezinta un punct foarte important. Ne rezervam dreptul de a NU preda imagini in format RAW.

• In cat timp sunt gata fotografiile?

Imaginile finale le veti primi in termen de 6 saptamani de la data selecției foto, printr-o galerie online, in format digital JPEG la rezolutia maxima disponibila. Toate fotografiile livrate sunt retusate profesional.

• Si daca pierdem fotografiile, exista un backup?

Pe o perioada de 12 luni de la data sedintei foto toate fotografiile vor fi pastrate de catre noi si le puteti solicita in cazul in care le veti pierde. Va recomandam sa faceti cel putin o copie de rezerva a tuturor imaginilor primite de la noi.

• Pot primi fotografiile si in format Printat?

Da, realizam si albume foto printate, in stil foto-carte, iar pretul acestora difera in functie de marime si de numarul de pagini. Am dedicat o pagina speciala Albumelor Foto in sectiunea Preturi.

• Faceti fotografii numai in studio?

Nu facem doar sedinte foto in studio, ci facem fotografii si in aer liber sau la o locatie aleasa de voi. Vedeti sectiunea Portofoliu / Fotografie de Lifestyle. De asemenea, avem experienta si cu fotografia de eveniment, deci va putem face cu mare drag fotografii de Botez.

Programeaza sedinta foto

P

Abia asteptam sa te cunoastem!

Te rugam sa completezi toate campurile alaturate.
Orice detaliu suplimentar ne este de mare folos.
Asteptam cu mare drag sa te cunoastem!

CLOSE MENU