Sedinta Foto de Portret

Detalii sedinta foto de Portret

Sedintele foto de Portret se pot realiza oricand si cu orice ocazie si puteti participa cu totii: fie ca sunteti actori, oameni de afaceri, modele sau pur si simplu va doriti o serie de fotografii care sa va reprezinte cel mai bine. La noi in studio realizam portrete business, tip headshoot sau portrete creative. Va asteptam cu mare drag sa lucram impreuna!

Preturi pachete foto

B
Pachet Basic

750Lei

30 Minute
5 Fotografii Digitale
Galerie online cu parola
Costul unei fotografii extra este 30 RON

S
Pachet Standard

900Lei

45 Minute
10 Fotografii Digitale
Galerie online cu parola
Costul unei fotografii extra este 30 RON

P
Pachet Premium

1100Lei

60 minute
20 Fotografii Digitale
Galerie online cu parola
Costul unei fotografii extra este 30 RON

Intrebari Frecvente

• Cu cat timp inainte este bine sa fac o programare pentru sedinta foto de portret?

In momentul in care va hotarati sa faceti sedinta foto de Portret, cel mai bine este sa ne contactati folosind formularul din pagina Contact. Va rugam sa ne contactati cu cel putin 2 saptamani inainte de data sedintei foto, din motive de disponibilitate si starea mondiala (Covid).

• Sunt incluse machiajul si aranjatul parului in pretul pachetului foto?

Nu, in pretul acestor pachete foto nu este inclus machiajul si nici aranjatul parului.

• Cum sa ma imbrac?

In ceea ce priveste vestimentatia, este foarte important sa va simtiti bine, asa ca optati pentru haine simple, fara logo-uri si imprimeuri care pot crea un efect de incarcare. Puteti folosi insa accesorii precum esarfe, bijuterii sau palarii.

• Este inclusa si recuzita?

Va punem cu mare drag la dispozitie recuzita foto alcatuita din obiecte de mobilier (bancuta, canapea, scaune). Insa daca va doriti ceva tematic, nu dispunem de recuzita haine decat pentru femei (cateva rochii si pantofi).

• Pot sa imi aduc recuzita proprie?

Daca aveti obiecte personale cu semnificatie pentru voi, le putem integra in sedinta foto. Vestimentatia trebuie sa fie una simpla, luminoasa.

• Cat dureaza o sedinta foto de Portret?

Sedinta foto de Portret dureaza in functie de pachetul ales. Timpul petrecut extra pachetului ales se taxează cu 300 ron/ora.

• Cate fotografii primim?

Dupa sedinta foto vom face o selectie a fotografiilor, urmand ca voi sa va alegeti din aceasta selectie cele pe care le doriti pentru editare. Numarul de fotografii primite difera in functie de pachetul ales. In cazul in care va doriti fotografii extra pachet, costul este de 30 ron/cadru.

• Putem primi absolut toate fotografiile, eventual in format raw, needitate?

Fotografiile needitate NU se vor livra pentru ca tinem foarte mult la calitatea imaginilor pe care le livram si ne dorim sa oferim doar poze de calitate foarte buna, care surprind cel mai bine oamenii si emotia. Intregul proces al sedintei foto este minutios, iar partea de procesare imagine reprezinta un punct foarte important. Ne rezervam dreptul de a NU preda imagini in format RAW.

• In cat timp sunt gata fotografiile?

Imaginile finale le veti primi in termen de 6 saptamani de la data selecției foto, printr-o galerie online, in format digital JPEG la rezolutia maxima disponibila. Toate fotografiile livrate sunt retusate profesional.

• Si daca pierdem fotografiile, exista un backup?

Pe o perioada de 12 luni de la data sedintei foto toate fotografiile vor fi pastrate de catre noi si le puteti solicita in cazul in care le veti pierde. Va recomandam sa faceti cel putin o copie de rezerva a tuturor imaginilor primite de la noi.

• Pot primi fotografiile si in format Printat?

Da, realizam si albume foto printate, in stil foto-carte, iar pretul acestora difera in functie de marime si de numarul de pagini. Am dedicat o pagina speciala Albumelor Foto in sectiunea Preturi.

• Faceti fotografii numai in studio?

Nu facem doar sedinte foto in studio, ci facem fotografii si in aer liber sau la o locatie aleasa de voi. Vedeti sectiunea Portofoliu / Fotografie de Lifestyle. De asemenea, avem experienta si cu fotografia de eveniment, deci va putem face cu mare drag fotografii de Botez, Nunta, Aniversari acasa, samd.

Programeaza sedinta foto

P

Abia asteptam sa te cunoastem!

Te rugam sa completezi toate campurile alaturate.
Orice detaliu suplimentar ne este de mare folos.
Asteptam cu mare drag sa te cunoastem!

CLOSE MENU